Thursday, July 19, 2012

confuse??


dear..

tadi time aku tengah best2 melayan citer korea tetiba je ada no dari kl call aku..aku pun dengan excitednya angkat sambil pikir kerja apa aku apply kat kl..rasa cam xde je..bila angkat je rupanya secretary dr puad yang call aku..dia tnya aku nak tak jadi RA under prof noraini.. a lexturer from forestry..aku cakap aku xtau..aku pikir dulu..then dia bagi no phone prof 2 and suh aku gtau kawan aku skali..seriously aku xtau nak accept ke x..but aku still call that prof..she said that kna smbung master skali..ala.cam malas je nak sambung master tapi bila apply keja xdapat2 lak..bukan xdapat..maybe not my luck..

there are a few interviews that i blow away actually..
1. warehouse officer at top glove
i didn't reject it but the stuff like to reschedule my interview saying that the interviewer has to take emergency leave..logically xkan la ada sorang je interviewer kan??last2 dorang mendiamkan diri..

2. management trainee at esquel group
dorang call aku tok interview tapi malangny aku xde kat penang time 2 and paling best time 2 aku final exam..aku minta reschedule tapi dorg kata xbleh..huhu..

3. management trainee at aeon
dorang panggil to walk in interview kat kl..wat la kat penang..kl cam jauh sgt je tok aku g interview..kalau dapat ok la..kalau xdpat wat rugi je gi jejauh..

so latest offer now RA..i'm still thinking either i should accept it or not..huhu..

xoxo,
mis

2 comments:

  1. xminat la..rasa cm nk keja..kalau nk smbung bek minta kat usm..jimat duet aku.

    ReplyDelete