Sunday, July 31, 2011

when BUTTER FLY away to the FARM


Location:Butterfly Farm, Penang..
today i went to the butterfly farm with my parents and nana..nana and
me actually dah lama plan wanna go there but due to certain circumstances (yang ntah apa2) we xpegi2..then i remembered when my mama said
"kalau nak p taman rama2 bagitau la mama..nnt mama bagitau johny..masuk FREE.."
hehehehehehehehe...bertambah gumbira aku mendengar
ayat itu..so bila nana balik je penang aku pun ajak dia..
then my mama pun perli
"amboi..mentang2 baru beli kamera terus nak p taman rama2.."
HEKK..trasa gak la..tapi kalau xda kamera pun kamera hp nana pun ok gak..disebabkan aku malas nak menjawab aku pun wat derk je la...
parents aku superb excited giler...awal2 pagi dah suh we all besiap2..trasa cam rombongan kanak2 tadika nak p lawatan..every 5 minutes my dad asks:-
"dah mandi ke belum?"
"nana dah bangun ke blum?"
"dah makan ke blum?"
"dah siap ke belum?"
when we arrived there i excitedly called Johny and asked my dad to speak with him..then he brought us to the special entrance for the free visitors like us...hehehehehe..
so today i only uploaded my pics (i mean ME) in this post..feel free to see forwa
rd for my next continuous post...hehehehe..





the map..






with Mr Taro..






sgt suka pic nie..hehehehe..btw it doesn't mean that i am MEAN k..


Daddy & me..he makes muka buhsan kat dalam 2..and he's the first person keluar excitedly..dia lapa sebenarnya...hehehehe..but nana & i prefer to wat derk cause we were super excited posing sana-sini..hehe..







daddy and mummy..

u can refer at this link for more into bout penang butterfly farm-BUTTERFLY FARM


No comments:

Post a Comment