Friday, June 24, 2011

x-men


aku dengan bangga and happynya nak gtau aku da tgk x-men 1st class..hehehehe...wpun aku tengok lambat tapi aku dah tengok k..citer 2 mmg best giler and if korg x tgk lagi p la tgk..and kalau xpenah tgk xmen yg lepaih2 pun p la tgk..smua best except yang last..nie smua disebabkan cyclops p mati awal2..aku suka dia..mula2 lagi da mati..apa daaaa...


ok back 2 the latest x-men..here are a few things yang aku memang xsangka langsung..aku penah la tgk kartun xmen time kecik2 dulu..tapi mana la nak ingt dah la..tue smua memori zaman dolu2..

so benda2 yang aku xsangka langsung tapi tue la kenyataan are:-

  • Mystique 2 best friend Prof X..
xsangka giler diorang 2 kawan dari kecik2..ye la mystique kan kawan baek aka pekerja yang setia kat Magneto..even masa ending citer dulu2 pun dia sanggup sacrifice diri dia tok selamatkan magneto and dia pun kna inject tok jadi normal..terharu giler bila tau dia dok sama2 ngan prof X dari kecik sampai la besar...

  • beast tue dulu2 org biasa upanya...
aku kenal beast pun dlm citer xmen lama..dia suka pakai spek..dia mmg pandai mereka cipta smua..tapi xsangka langsung yang dia 2 org biasa tapi ada kaki yang luar biasa aka pelik..then dia jadi beast sbb dia terlebey pandai..dia p reka ubat dok dia jadi biasa then tetiba jadi lain..hehehe..nak tau kna p tgk sniri muvie 2...

  • Prof X lumpuh sbb Magneto...
bila pikir2 balik magneto nie x kenang budi langsung..xsedar diri..dah la Prof X tolong dia..pas2 dia bagi org 2 lumpuh..then trus jadi enemy..ntah apa2..

k la..
nak p makan..

xoxo,
mis

Sunday, June 5, 2011

Recently

actually aku xtau nak update apa..lama gak la aku xupdate blog nie..bukan sebab malas tapi sebab aku penat..my new routine:-
-bangun pagi2
-siap2 nak p intern
-breakfast
-p usm..
-otw-bawa moto sambil kutuk2 org lain yg tgh drive or ride
-pas abeh keja balik umah
-lepak2 and makan2
-tgk2 citer jap
-tido

penat gak la keja..sekarang baru aku paham perasaan org yg keja..mesti they all keja rajin2 sbb nak dpt gaji bnyk2..hehehe..
so here's a few pics taken at usm..hope that u'll understand the pics coz i am so malas nak describe bout them..