Monday, March 7, 2011

ChurpChurp Here ChurpChurp There!!

hi babe..
aku baru je dapat msg from a friends yang akan praktikal sesama aku kat USM nnt..
dia kat-"mas, kita kena keja kat bahagian bioprocess."
aku clueless..hehehehehehe

back to the topic..
hari nie hari ISNIN..
yeay...
duet masuk hari nie(nuffnang & churp2)
dengan excitednya aku check..
tengok2 duet churp2 aku berjaya memotong duet nuffnang aku...
hebat toi churp2

aku pun wat teori seniri..
mesti duet kat churp2 banyak coz aku ada ramai kawan kat fb..
bila nmpak je post aku klu dorg minat dorg click la..
tapi tok nuffnang xbnyk coz xramai pun org baca blog aku..
majoriti kawan2 aku bukan blogger..
tp BFF aku blogger..
just jarang online coz bz..
aku je yang xbz2..

ok
kalau minat nak try churp2 boleh tekan HERE..
try laa..
xrugi pun

xoxo,mis

No comments:

Post a Comment